logotype

Concert vocal simfonic - Sărbătoarea Unirii 160 de ani

Filarmonica ”Moldova” din Iași vă invită vineri, 25 ianuarie 2019 începând cu ora 19.00 în sala Casei de Cultură a Studenților la un concert vocal-simfonic care sărbătorește 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Dirijat de maestrul Radu Postăvaru, programul serii cuprinde lucrări din creația compozitorilor George Enescu, Paul Constantinescu, Ciprian Porumbescu și Pablo de Sarasate. Alături de orchestra simfonică și corul academic ”Gavriil Musicescu”, pregătit de maestrul Doru Morariu, solistul concertului este maestrul Gabriel Croitoru. 

”Călătoria Muzicală”, la cea de a XI a ediție

Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiești vă invită joi, 10 ianuarie 2019 începând cu ora 19.00, la o nouă ”Călătorie Muzicală”. Ajunsă la a XI a ediție ”călătoria muzicală” gândită și realizată de dirijorul Radu Postăvaru oferă publicului meloman, la început de an, creații componistice diverse în variate genuri și stiluri muzicale mai puțin interpretate pe scena unei filarmonici. Această nouă ”călătorie” îi vor purta pe ascultători în creațiile compozitorului Leroy Anderson și a cunoscutei formații Queen. Își vor da concursul orchestra simfonică și corul Filarmonicii, pregătit de dirijorul Eduard Dinu.

Concert simfonic

Joi, 13 decembrie a.c. începând cu ora 19.00, Filarmonica ”Paul Constantinescu” din Ploiești vă invită în sala ”Ion Baciu” la un concert simfonic. Aflat în preajma sărbătorilor de iarnă, concertul va fi dirijat de maestrul Radu Postăvaru și-l va avea ca solist pe pianistul Csiky Boldizsar. Programul cuprinde lucrări din creațiile compozitorilor Maurice Ravel, Geronimo Gimenez, Gioachino Rossini-Ottorino Respighi și Sabin Pautza.

Concert simfonic dedicat Zilei Naționale a României

Concertul simfonic din 1 Decembrie 2018 al Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești de la ora 19.00 este dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României și Centenarului Marii Uniri. Dirijat de maestrul Radu Postăvaru, programul serii cuprinde Concertul pentru vioară și orchestră de Dumitru Capoianu, Poemul simfonic ”Cântarea Basarabiei” pentru cor bărbătesc și orchestră de Paul Constantinescu și Poema Română op.1 de George Enescu. Solista invitată este violonista Simina Croitoru iar formația corală este pregătită de dirijorul Eduard Dinu.

Maestrul Radu Postăvaru invitatul Filarmonicii din Pitești

Filarmonica din Pitești vă invită joi, 25 octombrie a.c. începând cu ora 19.00 în sala Centrului Multifunțional la un concert simfonic dirijat de maestrul Radu Postăvaru. Programul serii cuprinde concertul pentru pian și orchestră nr.2 op.18 de Serghei Rachmaninov și simfonia nr.5 op.64 de Piotr Ilici Ceaikovski. Solistul concertului este pianistul Horia Maxim.